Workshops

De workshops hebben tot doel om in korte tijd een vaardigheid aan te reiken en inzichten te geven die de cursist zelf kan toepassen in zijn/ haar dagelijks leven. Alle workshops zijn gericht op healing, reading, verdieping en bewustwording, spiritueel ontwaken, intuitieve ontwikkeling, leren omgaan met je helder waarnemende vermogens en hooggevoeligheid, frequentie verhogend en innerlijk meesterschap.

Entiteiten en Co

16 Mei: Een eendaagse workshop over “vreemde” energieën. Vreemde energieën zijn energieën die niet behoren tot lichaamseigen energie. Dit kunnen heel simpel andere mensen, dieren, planten of mineralen zijn, of energieën van in of van boven de aarde. Energieën van Engelen of buitenaardsen. Energieën van entiteiten, overledenen of elementenwezens.

Lees meer...

Stemvorken en Spagyriek

Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde en Stemvork Heling

– Erik Welten (De Spagyriek Apotheek) en Noor Elffers (Fonoforese Academie)

Spagyriek berust op het werken met alchemistische plantenremedies die harmoniserend inwerken op Lichaam, Ziel en Geest. Deze remedies kunnen worden beschouwd als een synthese van homeopathie, aromatherapie, bloesemremedies, fytotherapie en celzouten. Spagyriek bevordert processen van heling, innerlijke groei, bewustwording en transformatie, waarbij de diepste essentie van de mens steeds meer tot expressie komt.

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving. Met behulp van stemvorken worden specifieke trillingsfrequenties toegepast om cellen en weefsels in het lichaam weer in de oorspronkelijke trilling terug te brengen.

Lees meer...

Spagyriek & Stemvorken

Een geweldige dag die voor alle geïnterresseerden open gesteld is. 15 april 2017 van 10.00 tot 21.00 uur

We ontvangen in het Noorderlicht Centrum te Geldrop Erik Welten (van de Spagyriek apotheek). Hij zal ons in de ochtend uitleg geven over de basis van het werken met spagyriek middelen. Verder zullen we van hem leren hoe we een middel van een bepaalde trillingsfrequentie kunnen maken.

Lees meer...

Leela bewustwording & transformatie

Leela tweedaagse 'Stem van het hart'

Korte intensieve cursus met Kosmisch Leela kaarten. LeelakaartenDeze kaarten zijn er op gericht om als snelle glijbaan te dienen naar het onder en boven bewuste van de mens. Als begeleider leer je de ander tot ontspanning te brengen, (het startpunt voor het spel) en bewustzijnsverruimende vragen te stellen, zodat je de reiziger kunt laten surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen. 

Lees meer...

Ervaringen Hooggevoeligheid workshop

Hoe heb jij deze workshop ervaren?

  • Prachtig en liefdevol om met gelijkgestemden te mogen werken. Het heeft mijn blik verruimd wat er allemaal mogelijk is. Soms confronterend te zien waar ik sta, steun uit de ervaringen van anderen geput
  • Fantastisch om met gelijkgestemden samen te zijn. Veel herkenning. Voel weer veel beter wie ik ben. Ik heb mogen loslaten en mijn kracht gevoeld

Lees meer...

Droomwerk cursus

Droomwerk cursus

Helder dromen 

Helder leren dromen en uit je dromen de aanwijzingen leren halen voor je dagelijks leven.

Wanneer: Maandag avond één keer per maand van 19.30 – 21.30 uur
Kosten: 96 euro voor 4 avonden incl. Koffie, thee, lekkers en uitgebreide syllabus
Aantal deelnemers: 4 tot maximaal 12 deelnemers
Data:  16 januari 2017, 6 februari, 13 maart en 24 april

Lees meer...

Lezing Dagbewustzijn en Droombewustzijn

Wat heeft onze droom te maken met onze dagelijkse werkelijkheid. Een avond over droomuitleg en nog veel meerDag en droombewustzijn

Dagbewustzijn en droombewustzijn, wat is het verschil? Kan ik leren om in de nacht bewust te zijn, dingen in mijn droom veranderen? Wat is het effect van het bewuster worden in de nacht?

Lees meer...

Meditatie avonden

Op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur € 6.00 euro per avond
Een diepe ontspanning heeft een heilzaam en genezend effect op het lichaam, je ziel en je geest!

Lees meer...

Lezing fonoforese Stemvork therapie

Lezing "Frequentie werk met stemvorken"

Wat is frequentie werk met stemvorken ook wel Fonoforese, toonpunctuur of ohmpunctuur genoemd.

Wat doet trilling nu precies. Hoe werkt toonpunctuur met stemvorken. Hoe kan een stemvork helend en ondersteunend werken bij ziekte processen.

Lees meer...

Agnihotra ceremonie

Agnihotra ceremonie is een vuurceremonie precies op het moment van de eerste en de laatste zonnestraal van de dag. De ceremonie komt uit de Vedische wetenschap en wordt gebruikt voor purificatie van de atmosfeer en omgeving.

Lees meer...

Planeet Inwijdingen

Mercurius Zegel

 

In anderhalf uur ontvang je een Planeet Inwijding
Uitleg over de planeet energie
Planeet meditatie ~ initiatie
Hoe je ermee kunt werken als healer
Speciaal voor Therapeuten en Healers

Lees meer...

Lezing Engelen, Krachten en Tegenmachten

In bijna alle religies komen wezens voor die de mens beschermen. Sommigen noemen dit Deva's anderen noemen het Engelen. Er zijn vele Engelen en vele andere Goddelijke wezens die ondersteunend werken voor de mens. Naast de lichtwereld met Liefdevolle Engelen bestaat er ook een donkere wereld met gevallen Engelen en andere wezens die ik in deze lezing de Tegenmachten noem.

Lees meer...

Hooggevoeligheid Wat Nu?

30 augustus workshop van 10.00 - 17.00 uur:

Voor ieder die gevoelig is, is dit een bruikbare dag met tips en gelijkgestemden.  Veel mensen die hooggevoelig zijn hebben een fijne afstemming op hun omgeving. Dit kan soms leiden tot angsten en prikkelbaarheid. Vermoeidheid en innerlijke onrust. Wat is van mij en wat hoort bij de ander? Waarom ben ik hooggevoelig?

Lees meer...

Huis Zuiveren en trilling verhogen

Beslist de moeite waard. Geeft je huis een hoge trilling, zuivering en bescherming. We werken met de vijf heilige geometrische figuren in bergkristal op een kristalbeamer van plexiglas of kristal/sunghit. Kristalbeamer

Lees meer...

Planeten Healing

3-daagse Cursus met inwijdingen

Leren werken met planeet energieën als; Zon, Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus en Saturnus. We intensiveren de verbinding met de planeet energieën met behulp van planeetzegel meditaties, planeet-stemvorken en planeet-healingen. De planeten werken in op onze organen. De werking en het spel van de planeten worden behandeld en duidelijker voor je.planeetster

Lees meer...

Christusenergie inwijding

wervelkolomDoordat er steeds meer mensen een verhoogde sensitiviteit ervaren en hun bewustzijn verruimen ontstaat er een behoefte aan een verfijnde healing vorm. Een healing die in het fijnstoffelijke bereik werkzaam is. Een inwijding met Christusenergie geeft je de mogelijkheid om anderen en jezelf in de verticale Christus Atelier tiller.deenergieën te ondersteunen en te helen. In Duitsland wordt dit "Begradigung" genoemd. De Christusenergie is zo krachtig en stralend dat het je lichtlichaam, je levensenergie, je etherkrachten, versterkt en oplaad. Je hele energieveld wordt in balans gebracht en geharmoniseerd. Dit heeft op veel zaken effect.

Lees meer...

Euritmie; meditatief bewegen

Deze euritmie workshops geven via waarnemingen in jezelf, tijdens de euritmische bewegingen, een verdieping in je eigen "Zijn". Euritmie wordt gevormd door de magische bewegingen van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. De adem in de mens, tussen mens en aarde en mens en kosmos wordt hersteld en komt in een gezonde balans.

Lees meer...