Opleidingen

Noorderlicht centrum biedt zes opleidingen op gebied van healing en therapie. Voor alle opleidingen geldt dat "Liefde" de essentie is waarmee geheeld kan worden. Zonder Liefde is er geen genezing mogelijk. Alle opleidingen ondersteunen de intuitieve ontwikkeling, het spiritueel ontwaken, je bewustzijnsontwikkeling, het zelfgenezend vermogen, frequentie verhogend, de positieve zelfdicipline en werken Ik kracht versterkend. Ik werk vanuit het drie- en vierledig mensbeeld vanuit de Antroposofie.

Beginners:
Intuitieve ontwikkeling, Zuiver Waarnemen, Fonoforese Frequentiewerk: toonpunctuur met stemvorken, Christusenergie Healer I
Gevorderden:
Zuiver Waarnemen, Christusenergie Healer deel II, Fonoforese Frequentiewerk: toonpunctuur met stemvorken, Fonoforese (Stemvorkwerk) en begeleiden van kankerpatienten, Kristal Healer en Aura Arts I,  Training Scheppend Bewustzijn
Therapeuten & Healers:
Kristal Healer en Aura Arts II & III, Christusenergie Healer II & III, Fonoforese Solfeggio Stemvork module, Fonoforese (Stemvorkwerk) en begeleiden van kankerpatienten, Training Scheppend Bewustzijn

Overleg is altijd mogelijk. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken.

Zuiver Waarnemen

Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut, Healer en Coach

Leer readingen en healingen te geven en jezelf en de ander helpen om pijnen en trauma's op te lossen en innerlijk vrij te worden. Leer je hooggevoeligheid te gebruiken!! Ontwikkel je intuïtie en innerlijke vermogens tot helderzien, heldervoelen, helderweten, helderhoren, helderproeven en helderruiken. Leer communiceren met de alwetende energie van ieder leven wezen. Dit is "Zuiver waarnemen", puur energiewerk.
Startdatum zaterdag 30 september 2017. Open dag: 16 september, 26 augustus gratis lesdag Zuiver Waarnemen (Wel aanmelden). Afgestudeerde therapeuten kunnen, mits zij psychosociale basiskennis op HBO niveau hebben gedaan, zich inschrijven bij beroepsverenigingen. Bekijk ook de blog over Korte beroepsopleidingen

Lees meer...

Fonoforese Stemvork Frequentiewerk

Een professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie & toonpunctuur therapeut/healer

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Een unieke opleiding voor mensen die gedegen en onderbouwt willen kunnen werken met trillingsfrequenties in de vorm van stemvorken en de platonische lichamen in bergkristal vorm. (Kubus, octaëder, icosaëder, tetraëder, Pentagon dodecaëder en de bol). De samenwerking tussen kristallen en stemvorken is subliem. Zij versterken elkaars frequentie en dit geeft een nog intenser resultaat en groter bereik. Wil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit de opleiding voor jou.

Lees meer...

Groeigroep

Voor wie is de groeigroep?

Wanneer je de opleiding "Zuiver Waarnemen" of de training "Scheppend Bewustzijn" hebt gevolgd kan het zijn dat je graag nog een aantal keren per jaar in contact wil blijven staan met een groep gelijkgestemde mensen die even als jij nog aan zichzelf willen polijsten en poetsen. Mensen die in gesprek willen met elkaar over de vragen en issues waarmee zij rondlopen. Issues willen uitdiepen en uitwerken. Problemen tot poorten willen maken voor de toekomst. Sneller en makkelijker in balans terug komen. Je verticale as en verbinding met kosmos en aarde willen bekrachtigen en versterken.

Lees meer...

Scheppend Bewustzijn

13 dagen: Jezelf trainen, je hart volgen, je volledig potentieel omarmen. Leren luisteren naar je innerlijke meester. Schepper durven zijn van je eigen leven.

Om Schepper te zijn moet je durven ingrijpen in de stof, in de energie en de insteek hebben van een Alchemist, een pionier. 
Mens ken jezelf stond boven de poort van Delphi geschreven. In alle mysteriescholen draaide het om dit kernbewustzijn in ons wat diep verbonden is met ons totale ziele-wezen, dus niet alleen met dat deel wat geïncarneerd is in het hier en nu.

Een training waarbij jij jezelf traint en we elkaar steunen om trouw te zijn aan ons hart. Je kunt elke maand instromen!

Lees meer...

Opleiding 'Kristal Healer en Aura Arts'

(Voorheen Etherische Kristal Chirurgie)
Nascholing voor therapeuten en healers start maandag 10 oktober 2016

Met kristallen en geometrische lichtstructuren in de etherische velden (aura) energieën herstellen en in balans brengen. Voordat een fysieke pijn of aandoening in het lichaam tot uitdrukking komt is de ziekte al te zien in het auraveld. Met behulp van kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren.  Hierbij werken we met Vajra's en Phurba's en de geometrische lichtstructuren.  Wanneer wij volledig succes willen hebben met een etherische operatie zal de cliënt zich vooraf bewust moeten worden waarom zijn of haar lichaam deze ziekte of aandoening creëert.

Lees meer...

Opleiding Christusenergie Healer

Christus.atelier-tiller.de Christusenergie healer opleiding Christusenergie helpt ons in de Goddelijke ordening te komen.

Een sterke genezende energie die in staat is zonder aan te raken o.a. de wervelkolom fysiek en zichtbaar recht te trekken. De Christusenergie ondersteund ons Innerlijk Meesterschap. Het is tijd voor de mensheid om verantwoordelijkheid te nemen voor ons genezingsproces. Christus is het Licht en de Liefde energie die ons oproept om te gaan staan en onszelf uit ons "lijden" te verlossen. Onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en onze blik te richten op schoonheid, waarheid en goedheid.

Lees meer...

Intuitieve ontwikkeling cursus

6 avonden in oktober, november en december 2017

Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Door jezelf serieus te nemen vergroot jij je intuïtieve vermogens en leer je te bouwen op wat zich bij jou aandient. De cursus vergroot je bewustzijn en zelfvertrouwen.  Speciaal bij hooggevoeligheid is deze cursus een goede ondersteuning. Je leert je energieveld (aura) in balans te brengen en een gezonde energetische bescherming op te bouwen.

Lees meer...