Individuele begeleiding, reading en healing

Ondersteuning bij je bewustwordingsproces en spirituele ontwikkeling. Ik begeleid mensen die op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak belemmeringen ervaren. Onderweg gedurende je leven kunnen belemmeringen ontstaan waardoor je zieleverbinding geblokkeerd raakt en je niet lekker functioneert. Ook als je hooggevoelig bent, je bewustzijn wilt verruimen, nader op onderzoek wilt in je levensplan, en/of jezelf een diepe helende ontspanning cadeau wilt doen. Healing ondersteund het zelfgenezend vermogen, de bewustzijnsontwikkeling,  de energetische bescherming en versterkt het immuunsysteem en het auraveld.

Ravne tunnels in Bosnie

Een enorm complex netwerk van tunnels en gangen, die leiden naar de Piramide van de Zon! We kunnen met zekerheid stellen dat een bezoek aan ‘Tunel Ravne’ direct ook één van de top-attracties is die onze inspiratiereis kent: Een rondgang door een ongelooflijk complex netwerk van tunnels rond het plateau van de piramide.

Lees meer...

Healing Piramide-reis Bosnie 29 mei - 7 juni 2018

 10 daagse vliegreis

In samenwerking met John Breukels van Inspiratiereizen organiseren wij van dinsdag 29 mei 2018 tot en met donderdag 7 juni 2018 een (besloten) helende reis naar de Piramides in Visoko, Bosnië Herzegovina. Let op: Deze reis is uitsluitend voorbehouden aan deelnemers die op uitnodiging van Noorderlicht centrum zijn benaderd! Speciaal voor de cursisten en bezoekers van het Noorderlicht Centrum.

Lees meer...

Data derde jaar Zuiver Waarnemen

We starten in September: 9 & 23 september 2017,  7 & 21 oktober, 4 & 18 november, 16 december, 20 januari 2018, 3 & 17 februari, 3 & 17 & 31 maart, 14 & 28 april, 12 & 26 mei, 9 en 23 juni (23ste is een reserve dag)

Inschrijfformulier derde jaar Zuiver Waarnemen

Kristal Healing

Dantian Healing

De Dantian Healing is een healing en bekrachtiging van onze drie belangrijke basis energiebronnen. Men noemt deze drie Dantians ook wel Tan T’iens en ook “Gebieden van Elixer”. Deze drie krachtbronnen of zonnen werken met elkaar samen en tegelijkertijd hebben ze een heel eigen werkingsgebied.

Lees meer...

Retraite met persoonlijke ondersteuning

Voor Wie?
Voor mensen die even een paar dagen of een week op adem willen komen en daarnaast elke dag een gesprek of healing willen hebben met een ervaren coach/healer/therapeut.

Waarom?
Door afstand te nemen en je even af te zonderen van je dagelijkse omgeving is er de mogelijkheid om dichter bij je essentie en ware kern te komen. De gesprekken en de healing (dus de dagelijkse sessie) die we hebben ondersteunen dit proces van ontwaken in jezelf. Je eigen kern en kracht aanboren om te zijn wie je in wezen bent.

Lees meer...

Rebirthing - Geboorte werk

Zelf noem ik het geen Rebirthing maar Geboorte werk. De techniek die ik gebruik heeft niets te maken met een bepaalde ademhaling. Door je terug te brengen naar het Middernachtelijk uur, het midden tussen het vorige leven en het huidige leven, kun je ontdekken waar je potentieel en levensenergie hebt losgelaten. Vanuit mijn visie heeft ieder mens twee taken te doen.

  1. Je hebt iets te ontwikkelen, te leren en/of af te ronden (Instromende energie)
  2. Je hebt een taak voor de mensheid en de aarde (Uitstromende energie)

Lees meer...

Noorderlicht Healing

De Noorderlicht Healing is een verfijnde krachtige Healing met een zeer hoge energiefrequentie. Aurora GroenEffectief bij het oplossen van blokkades en karmische patronen. Een diepe celmassage die de blauwdruk weer reinigt en opfrist. Werkt intens en lang door. Deze healing vorm is bij mij ontstaan uit mijn werk als Euritmiste, als Energetisch therapeute en mijn verbinding met de Geestelijke wereld. In stilte worden om uw lichaam heen dansbewegingen uitgevoerd die uw auraveld in een verhoogde trilling brengen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht met elkaar. Zeer geschikt bij angsten, stress en burn out. Het energieveld wordt in zeven sessies opnieuw opgeladen. Een zeer krachtige healing wijze.

Lees meer...

Stemvork Healing

Fonoforese, toonpunctuur of healing en therapie met stemvorken

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

stemvorken

Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan hersteld de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

Lees meer...

Energetische begeleiding bij kanker

Energetische begeleiding van Kanker met stemvorkenKanker geeft in je leven een enorme shock. Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt ga je door meerdere emotionele processen. Er moeten in een korte tijd beslissingen worden genomen. Chemo, bestralen, opereren of alternatief ermee aan de slag gaan. Wat je keuze ook is het is altijd prettig wanneer er iemand met je mee kijkt die niet te dicht bij je staat maar wel weet wat er op dit moment met je gebeurt. Iemand die als begeleider en als ervaringsdeskundige met je kan praten.

Lees meer...

Energetische wervelkolom correctie

Il Redentore Leonardo DaVinci

Wat gebeurd er bij een Energetische Wervelkolom correctie?
Door een zeer intensieve energiestroom wordt het energieveld (de aura) uitgebalanceerd en gestabiliseerd. Deze stabilisatie is duidelijk te ervaren aan de bekkenstand, de beenlengte en de schouderstand. De verschillen in beenlengte, scheefstand van bekken en schouders worden zichtbaar en meetbaar gelijk en in evenwicht gebracht. Deze harmonisering van het energieveld (Aura en chakra's) kan voor nog meer evenwicht in het lichaam zorgen.

Lees meer...

Klachtenlijst stemvork therapie

Bij welke klachten kan je ondersteuning krijgen met stemvorken. Een alfabetische lijst met klachten waar ik je bij kan ondersteunen met stemvorken. Deze lijst is lang niet volledig. Staat jouw klacht er niet bij dan raad ik je aan mij te mailen of te smssen. 

Lees meer...

Christusenergie Healing

Een sterke genezende energie die o.a. in staat is zonder aan te raken de wervelkolom weer in balans te brengen. Specifiek in te zetten bij disbalans in bottenstructuren, gewrichten en "Ik" processen.  De Christus healing richt zich op het ons oprichten in onszelf.  Ons hele wezen wordt er door in lijn gebracht met onze opdracht en verticale As. Je verticale as, je wervelkolom en je prana kanaal geeft je lichaam, je ziel en je geest verbinding met aarde en kosmos.

Mens tussen hemel en aarde, leer je opdracht handen en voeten te geven!!

Lees meer...

Kristal Healer en Aura Arts

Voordat een fysieke pijn of aandoening in het lichaam tot uitdrukking komt is de ziekte of blokkade al te zien in de verschillende auralagen. Met behulp van kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren. 

Hierbij werken we met Vajra's en Phurba's en de geometrische lichtstructuren.  Wanneer wij volledig succes willen hebben met een etherische operatie zal de cliënt zich vooraf bewust moeten worden waarom zijn of haar lichaam deze ziekte of aandoening creëert.

 De opleiding start op 16 oktober met één lesdag per maand.

Lees meer...

Ervaring Fonoforese Solfeggio module

Lieve Noor.
Graag wil ik je bij deze,vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor de Solfeggio Module opleiding. Wat een mooie ervaring. Bij elke behandeling(eigenlijk healing)kwam ik dieper en dieper tot ontspanning. Uiteindelijk was de ontspanning zo diep dat ik al mijn gedachten kon loslaten en als er toch een gedachte kwam kon ik die zonder de behoefte er dieper op in te gaan laten passeren. Nog nooit heb ik iets dergelijks meegemaakt. We hebben in die drie dagen niet alles kunnen afwerken en ik ben er dan ook van overtuigd dat het beste nog moet komen. Ik ben dan ook razend benieuwd naar het vervolg. In die diepe rust en stilte vindt volgens mij healing plaats. Ik kan deze Solfeggio Module dan ook van harte aanraden.
Voor al wie geÏnterreseerd is in fonoforese healingen. De basismodules waren al van hoge kwaliteit, wel de Solfeggio Module is van zeer hoge kwaliteit. Waarvoor mijn dank Noor. Van Harte. Liefs.Maria

Heilige Geometrie

Licht Geometrie en Noorder-licht-Geometrie

Geometrie op fijnstoffelijk energetisch niveau is de geometrie van lichtstructuren, klankstructuren en bewegingsstructuren.Licht, klank en beweging gaat vooraf aan het scheppen van materie.

Lees meer...

Alchemic Healing

Een healing vanuit verbinding met de Bron energie en Graal energie. Werken met engelen, Thot, Christus en Boeddha energie. Diepgaande zachte healing.

Lees meer...

Zalving ter bekrachtiging

Wat is een zalving

Heilige olie nectarHet Zalven is heiligen, wijden of zegenen van iets of iemand voor zijn taak. Het bekrachtigen van de essentie van die persoon en de verbinding versterken met de Holy Spirit.

Lees meer...

Energetische ondersteuning en Healing op afstand

Regelmatig wordt ik gevraagd om een energetische bescherming, ondersteuning of healing op afstand te geven. Er zijn veel mensen die hier baat bij hebben en mijn energetische ondersteuning regelmatig vragen. Bij de volgende situaties heb ik met succes ondersteuning gegeven.

Lees meer...

Dierenriem en planeet bewegingen

12 Dierenriem - bewegingen

De twaalf dierenriemtekens kennen we wel van onze horoscoop. Zij hebben elk hun eigen kwaliteit en karakter. Deze tekens werken niet alleen op hetDierenriem baby moment van onze geboorte op ons in. Zij werken continue dag en nacht in ons energiesysteem door.

Lees meer...

Kleur en Klank bewegingen

Noorderlicht Healing; Kleuren - Klanken

De Noorderlicht healing bedient zich van een aantal 'euritmische' basiselementen zoals onder andere de bewegingen van de dierenriem, de planeten, de klanken en de kleuren. Wanneer deze elementen euritmisch om de cliënt heen bewogen worden hebben zij een genezende en helende werking.

Lees meer...

Ervaring Zalving

Zalving met Heilige Zalfolie

Een prachtige beschrijving, stap voor stap van de zalving. Hoe elk onderdeel van de zalving haar eigen kwaliteit en ervaring oproept.

Lees meer...

Ervaringen van Cliënten

Cliënten beschrijven hun ervaringen met de Noorderlicht Healing en met mij als persoon. Zij beschrijven hoe hun proces was en hoe zij mij hebben ervaren.

Lees meer...

Ervaring met stemvork therapie

Ervaring met stemvorktherapie bij beroerte en verlamming

Op je 55ste een herseninfarct en hoe dan verder......veel baat bij stemvorktherapie om het beschadigde motorische gedeelte weer te activeren.

Lees meer...

Euritmie

Wat is Euritmie

Euritmie wordt gevormd door de magische beweging van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. Euritmische bewegingen sterken de IK kracht van de mens.

Lees meer...

Tareth

De Code voor het Lichtlichaam in Klanken

Tareth heeft mij de inwijdingen gegeven tot Alchemic Healer. Hij leerde mij om te werken met symbolen, rituelen, meditatie en met de Alchemistische Taal.

Lees meer...