Prachtige Fonoforese module

We hadden afgelopen week weer een prachtige fonoforese module. Er is intensief gewerkt en genoten. Hier een paar foto's van ons werken.

Connectiesensor en lecher-antenne

De connectiesensor

De connectiesensor is een test instrument dat lijkt op een biosensor. Echter door de ankh aan de spriet is er een hooggevoelig instrument ontstaan wat ontwikkeld is door Eric Laarakker van de healthcare academie. De connectiesensor is voor mij een welkome aanvulling. Reeds jaren lang ben ik op zoek naar een goed meetinstrument en test instrument. De connectiesensor is een test-instrument waarmee ik verstoringen op energetisch gebied, therapieblokkades, therapeutische punten en pijnpunten kan localiseren. Ook kan ik hiermee de 7 connectie-kanalen uittesten die, wanneer zij geblokkeerd zijn, voor verstoringen in het energieveld kunnen zorgen.

Lees meer...

EHBO boekje Fonoforese Stemvork therapie

Het EHBO boekje voor stemvork therapie is klaar!!!

Een heus EHBO boekje voor ruim 250 klachten (in alfabetische volgorde) waarbij gebruik wordt gemaakt van drie stemvorken en 75 Acupunctuurpunten. Voor snelle verbetering bij ongemakken.

Lees meer...

Ziele Resonantie

Ziele resonantie

Kijk en luister eens naar een klankkast. Wanneer de klankkast goed is gebouwd voor die specifieke frequentie van die ene stemvork resoneren de kast en de stemvork samen. Het klinkt dan zuiver en helder in harmonie met elkaar. Het is dan nauwelijks nodig om de stemvork aan te slaan, al bij een kleine aanraking resoneert de stemvork in de klankkast en zingt lange tijd door. Zo zouden we ook kunnen kijken naar ons lichaam en onze ziel. Ons lichaam is de klankkast en de stemvork de ziel. Wanneer ons lichaam in harmonie is met de frequentie van onze ziel, stroomt onze energie, onze klank, helder en zuiver naar buiten.

Lees meer...

Mens, Ken u zelve

Heel vaak hoor ik mensen zeggen:"Ik heb al zoveel aan mijzelf gewerkt daar ben ik klaar mee. Ik wil nu met anderen werken". Tegelijkertijd willen ze niet met bepaalde mensen in één groep zitten. Het spijt me om dit te horen. Het enige wat echt belangrijk is in mijn ogen, is het aan jezelf werken. Hoe kan ik de wereld verbeteren wanneer ik niet bij mijzelf begin.

Lees meer...

Droominwijding Seghem

Heldere droom van de Seghem 

Vijf jaar geleden droomde ik over de Seghem een Egyptische staf, ook wel Wass staf (uas of ouas) genoemd. Een staf die doordrongen is van helende kracht. Het onderste uiteinde heeft een soort vork, als een stemvork of een omega Ω teken. Het bovenste uiteinde draagt een dierenkop. Bijvoorbeeld een konijn, ezel of vossen hoofd. De energie van de Seghem is een helende spirituele levensenergie die in het oude Egypte in de tempels onderwezen werd. Wanneer je met de Seghem of Sekhem werkt dan werk je met levens-licht-liefde energie van de Bron. Deze hoge licht-liefde frequentie is instaat tot grote genezingen.

Lees meer...