De invloed van de Pre-en Perinatale tijd

Lezing door Mariska van Hoof

Donderdag 21 maart 2024 van 19.30 - 21.30 uur

De invloed van de Pre-en Perinatale tijd   

Onze ervaringen voor-en tijdens de geboorte hebben een enorme impact. Het vormt ons onderbewuste en stuurt ook als we volwassen zijn, onze gedachten, emoties en overtuigingen aan. Veel mensen weten niet dat de foetus, hoe klein ook, al wel bewustzijn heeft. Ervaart. De foetus wordt als het ware ‘gemarineerd’ door de moeder. Tijdens de zwangerschap groeien jouw cellen, ze vormen de basis van je psyche, je zenuwstelsel en brein.

De foetus ervaart de moeder als ‘zichzelf’. Hoe ze zich voelt, of ze liefdevol in verbinding is met zichzelf, haar relatie met je vader. En, wat belangrijk is: zijn je ouders zich bewust dat jij als foetus al bewustzijn hebt? Kunnen ze je van harte welkom heten of zijn ze te veel belast vanuit hun eigen kindertijd? Dit prille contact zal zich in jullie latere verbinding weerspiegelen. In je volwassen leven schijnen deze ‘eerst-contact-ervaringen’ door alles heen. Ook hoe jij met jezelf en anderen omgaat. Prenatale ervaringen reizen met je mee of je nu wilt of niet. Als je in jezelf vanuit deze tijd heelt, heel je bij de oorsprong. Daarom vind ik het zo fantastisch om hiermee bezig te zijn en mijn visie uit te dragen.

Deze avond gaan we dieper in op hoe deze overdracht ‘werkt’ en de mogelijke gevolgen ervan op je leven van nu. Als je kinderen hebt, gaan jouw ervaringen weer verder de familielijn in. Helen is voorkomen. Helen in de oorsprong van je bestaan. Gelukkig kan er nog iets ‘gerepareerd’ worden, ook voor je eventuele kind.

Mariska (1964) is al ruim dertig jaar bezig met zelfontwikkeling. Door jarenlange studie en haar eigen wonden te helen, ontwikkelde ze een diepgaande visie over de ‘ouder-kind’-relatie. Tevens is zij de auteur van het boek ‘VERSTRIKT in Familiepatronen’, dat in het voorjaar van 2023 is verschenen.

Praktisch
Datum:
donderdag 21-3-2024.
Plaats: Geldrop.
Tijd: 19.30u – 21.30u
Bijdrage: €20,-
Meer informatie: | www.mariskavanhoof.nl

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.