Introductie Basiswerk Fonoforese | 1 lesdag

Basis voor het werken met stemvorken

Fonoforese basis introductielesdag:
Iedereen begint met de Basis introductie-lesdag.
Dit is 1 lesdag van 10 - 17 uur en wordt 4 keer per jaar aangeboden.

Fonoforese basis introductielesdag
Ieder die de opleiding of een deel ervan wil volgen vragen we om eerst de basis introductie-lesdag te volgen. Dit is de voorbereiding op de lessen en voorkomt dat we tijdens de lessen nog basale informatie over hoe je de stemvork vasthoud, hoe je hem plaatst, hoe je de behandeling start en afrondt, opnieuw moeten uitleggen.

In de introductie lesdag ontvang je de basisvaardigheden voor het werken met stemvorken. De do's en dont's van het frequentiewerk. Iedereen, ook wanneer je al met stemvorken gewerkt hebt, wordt gevraagd deze basis te volgen.

Fonoforese Basis Werkboek
We werken tijdens deze introductie met het Fonoforese Basis werkboek (voorheen syllabus genoemd). Hierin staat de basale informatie over de stemvorken die gebruikt worden, er staat informatie in over de meridianen en hoe de stemvork te hanteren. Daarbij is het een uitgelezen kans om mij (Noor Elffers) te ontmoeten en te voelen of je van mij les wilt hebben.
Je kunt dit werkboek bestellen vooraf aan de cursusdag. 37.00 euro incl. Btw excl. verzendkosten

Fonoforese basis vakopleiding
Tijdens deze drie jaar vakopleiding doorloop je 6 modules. 6 Hoofdstukken (die worden aangegeven in romeinse cijfers) waarin zowel fysieke klachten, emotionele problemen, mentale issues, psychische problemen even als spirituele elementen aan bod komen. De lessen zijn afwisselend. In de ochtend is er theorie en in de middag praktijk. Je oefent elke les met een medestudent om het vak in de vingers te krijgen.

Lesopnames
Van alles lessen worden opnames gemaakt zodat je deze thuis nogmaals kunt afluisteren. Er worden van sommige behandelingen video opnames gemaakt om het ook terug te kunnen kijken hoe iets is voorgedaan.

Community Noorderlicht - Studenten leeromgeving
Er is een studentenplatform waarin elke student een prive domein heeft, waarin de opnames van de lessen geplaatst worden en er communicatie is over de vorderingen en de cliënten verslagen.

Mocht je niet zitten te wachten op een hele opleiding dan zijn er regelmatig workshops en korte cursussen met de stemvorken te vinden op de website van Noorderlicht. Kijk hiervoor in de AGENDA.

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.